Misija

Naša misija je stalna potraga za novim znanjima i tehnologijama iz područja pakiranja kako bismo bili u mogućnosti kontinualno unapređivati načine i procese pakiranja našim kupcima, usklađivati njihovo pakiranje s međunarodnim standardima i povećavati njihovu konkurentnost na tržištu.

Naša misija

Naš cilj

Naš cilj je stvoriti dodatnu vrijednost u lokalnoj industriji kroz:

  1. Smanjenje troškova materijala
  2. Smanjenje oštećenja robe u transportu i otpada u proizvodnji
  3. Povećanje efikasnosti zaposlenih
  4. Povećanje produktivnosti i kapaciteta proizvodnje
  5. Poboljšanje ergonomije radnog mjesta
  6. Poboljšanje zaštite i zdravlja na radu
  7. Usklađivanje s trendovima u zaštiti životne sredine

Za ostvarenje naših ciljeva razvili smo određene programe:

  1. “Program optimizacije” koji ima za cilj poboljšati performanse vašeg procesa pakiranja na temelju našeg EDD koncepta: Evaluacija – Demonstracija – Dokumentiranje
  2. “Program jednostavne kupovine” koji ima za cilj učiniti rad s nama jednostavnim (Najam opreme, Program lojalnosti, Program kvalifikacije naših proizvoda, Kompenzacija, Praćenje zaliha kod kupaca, Tehnički servis i rezervni dijelovi, Naknadna ugradnja strojeva i opreme)

Portfelj proizvoda

Portfelj naših proizvoda podrazumijeva najpoznatije brendove i najnovija dostignuća svjetske industrije pakiranja. U kombinaciji s našim centrom za konverziju - doradu materijala za pakiranje i obučenim kadrom u mogućnosti smo isporučiti superiorne rezultate. Pored sveobuhvatnog portfelja materijala i opreme nudimo i veliki izbor usluga kao što je testiranje pakiranja, dizajniranje pakiranja, analiza pakiranja i konsultacije, pakiranje u vašem pogonu, servis i održavanje opreme.

Portfelj proizvoda

Ljudski resursi

Naši zaposlenici svakodnevno rade predano kako bi se održao visok nivo konkurentnosti naših kupaca i osigurala njihova bezbrižnost u saradnji s nama.

CEO

Patrikios Sarantakos

CEO

Chief sales officer

Predrag Zivkovic

Chief sales officer

Sales manager - Croatia

Antonio Stefanek

Sales manager

Croatia

Account manager - Bosnia & Herzegovina

Nedim Bibic

Account manager

Bosnia & Herzegovina

“BEZKOMPROMISNA USLUGA I PODRŠKA NAŠIM KUPCIMA”


Naša Sinergija

Pack Synergy je udruženje 20 lokalnih prvaka u djelatnosti pakiranja koje ima prisustvo na 19 europskih tržišta, 400 miliona eura godišnjeg prometa i više od 20 godina iskustva. Zahvaljujući našim partnerima možemo iskoristiti prilike koje se ukazuju na tržištu Europe i imamo veliku korist od aktivne razmjene znanja i iskustva.

Naša Sinergija